Zeilmaatwerk & Specifieke Structuren
Algemene Informatie
Partytenten & Pagodetenten
Alu-Hallen
Circustenten & Festivaltenten
Zeilmaatwerk & Specifieke Structuren

Zeilmaatwerk & Specifieke Structuren

Onze zeilmakerij is in staat, naast het fabriceren van tenten en tentoverkappingen, diverse soorten maatwerk te produceren op gebied van zeilproducties en zeiloverkappingen.

Wij leveren professioneel kwalitatief maatwerk gefabriceerd van de beste beschikbare materialen voor o.a. de hotelbranche, restaurantwezen, reclamebranche en filmindustrie. In de modebranche hebben wij bijv. een tijdelijke overkapping geleverd van ruim 600m2, volledig gefabriceerd van zwaar katoen materiaal, die gediend heeft voor de wereldwijde modeshows van G-Star.

Voor de Nederlandse en Belgische markt produceren wij specifieke zeilwerken en semi-permanente maatoverkappingen zoals luifels en terrasoverkappingen, (af)dekzeilen en transportzeilen, (grote) reclamedoeken, machinehoezen, afscheidingswanden en industriele PVC-gordijnen.

Voor o.a. de auto & motorsport produceren wij naast professionele VIP-tenten en pitstenten eveneens maatwerk zoals motorhome luifels en specifieke werktenten.

Tevens kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten brandwerend PVC-zeildoek in diverse kleuren, en reparatieservice voor herstellingen van diverse soorten zeilproducten en zeilwerken.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden aangaande uw specifiek project, neemt u dan contact met ons op, of bezoek onze aparte website hiervoor op www.zeilmaatwerk.nl.Copyright © 2011 Armada-Vingida Structures. Alle teksten, foto's en andere werken zijn de auteursrechtelijke werken van Armada-Vingida Structures. Alle rechten bevoorbehouden. Herdistributie of verveelvoudiging van alle materialen hiervan is ten strengste verboden. webmaster@armada-vingida.com.