Tenten & Tentstructuren
Algemene Informatie
Partytenten & Pagodetenten
Alu-Hallen
Circustenten & Festivaltenten
Zeilmaatwerk & Specifieke Structuren

Tenten & Tentstructuren

Armada-Vingida tenten zijn hoge kwaliteitsstructuren gefabriceerd van de beste beschikbare materialen. Onze Tenthallen zijn verkrijgbaar tot een breedte van 70m met een vrije overspanning en ongelimiteerde lengte, te verlengen middels spanten van 5m. inclusief zeshoekige en rechthoekige structuren en dubbeldeks tenten.

Als internationale tentenfabrikant, tentontwerper en als tentenleverancier, is Armada-Vingida in staat u perfecte kwaliteitsproducten en -service te bieden voor uw evenementbenodigdheden.

Wij produceren aluhallen, partytenten en pagodetenten met zowel lichtdoorlatende PVC zeilen als wel met opaak kwaliteit in elke gewenste afmetingen. Onze circustenten en festivaltenten worden gebruikt voor diverse grote Europese festivals en wij kunnen deze fabriceren in elke gewenste afmetingen en kleurencombinaties.

Onze tenthallen kunnen eveneens uitgevoerd worden als doorwerktenten en opslagtenten, waardoor deze een zeer efficiente investering en rendabele ROI op kunnen leveren. Voor meer informatie over onze industrietenten en industriele opslagmogelijkheden vragen wij u contact met ons op te nemen.

Alle PVC materialen die wij gebruiken voor onze tentproducties zijn vervaardigd van brandwerend materiaal (volgens DIN4102B1/M2 certificering).

Naast tentstructuren produceren wij eveneens Zeilmaatwerk als podiazeilen, tribunezeilen, grote en kleine specifieke overkappingen en alle soorten losse tentzeilen. Daarnaast hebben wij onze eigen werkplaats en zeilmakerij voor reparatiewerkzaamheden en onderhoud voor alle soorten zeilen en diverse PVC-producten.

Onze tentstructuren zijn beschikbaar voor (internationaal) verhuur.

Wij leveren onze tenten wereldwijd, maar ook in de Benelux mogen wij enkele gerenommeerde tentenverhuurders en podia-en-tribune verhuurbedrijven tot onze tevreden klanten rekenen.

Voor meer informatie of om een aanvraag te verzenden, vult u dan ons aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Copyright © 2011 Armada-Vingida Structures. Alle teksten, foto's en andere werken zijn de auteursrechtelijke werken van Armada-Vingida Structures. Alle rechten bevoorbehouden. Herdistributie of verveelvoudiging van alle materialen hiervan is ten strengste verboden. webmaster@armada-vingida.com.