Producten:
Tijdelijke Accommodaties
Textielstructuren & Overkappingen
Luchthallen & Luchtstructuren
Tenten & Tentstructuren
Tijdelijke Opslaghallen & Hangars
Tijdelijke Agrarische Gebouwen
Tijdelijke Industriële Gebouwen
Tijdelijke Commerciële Gebouwen
Tijdelijke Sporthallen
Noodhuisvesting & Defensie
Milieutoepassingen
Tijdelijke Utiliteitsbouw
Tijdelijke Bouw
Staalbouw & Staalconstructies
Marktplaats

Tijdelijke Utiliteitsbouw

Armada-Vingida is in staat om modulaire turnkey tijdelijke huisvestingsaccommodaties te leveren voor de onderwijssector, gezondheidssector en zorgsector zoals tijdelijke schoolgebouwen, semi-permanente verzorgings- en verpleeghuizen en semi-permanente ziekenhuizen.

Onze semi-permanente schoolgebouwen en kinderdagverblijven kunnen geleverd worden als turnkey oplossing inclusief meerdere bouwlagen met hoge wanden en grote ramen. Tijdelijke klaslokalen, kantines en kantoren kunnen hierbij als optie bijgeplaatst worden. Alle veiligheidsnormen zijn van toepassing op onze gebouwen en deze zijn gecertificeerd tot internationale bouwnormen.

Onze flexibele semi-permanente verzorgingsgebouwen en ziekenhuizen zijn een perfecte oplossing als tijdelijke huisvesting of noodaccommodatie en zijn uitgerust met alle noodzakelijke faciliteiten die nodig zijn voor de onderwijssector en gezondheidssector met betrekking tot hygiene, veiligheid en comfort.

Samen met onze professionele partners zijn wij in staat semi-permanente verzorgingshuizen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, dagverblijven en rehabilitatiecentra te leveren in veel landen.

Alle noodzakelijke documenten zullen worden voorbereid aangaande uw specifieke project inclusief bouwspecificaties, calculaties, tekeningen en certificaten.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw tijdelijke huisvesting , vult u dan ons aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen

Naast het fabriceren van nieuwe semi-permanente utiliteitsgebouwen kunnen wij u ook ons aanbod van gebruikte tijdelijke accommodaties aanbieden. Klik hier om onze marktplaats te bezoeken