Producten:
Tijdelijke Accommodaties
Textielstructuren & Overkappingen
Luchthallen & Luchtstructuren
Tenten & Tentstructuren
Tijdelijke Opslaghallen & Hangars
Tijdelijke Agrarische Gebouwen
Tijdelijke Industriële Gebouwen
Tijdelijke Commerciële Gebouwen
Tijdelijke Sporthallen
Noodhuisvesting & Defensie
Milieutoepassingen
Tijdelijke Utiliteitsbouw
Tijdelijke Bouw
Staalbouw & Staalconstructies
Marktplaats

Tijdelijke bouw

Snelle Accommodatie

Indien uw bedrijf of organisatie onmiddellijk vervangende of extra tijdelijke bedrijfsruimte nodig heeft, of indien uw bestaande accommodatie geelimineerd is door een ramp, zal Armada-Vingida in staat zijn u snelle accommodatieoplossingen te bieden om uw (bedrijfs)activiteiten zo snel mogelijk te hervatten of te blijven continueren.

Solid Structures & Flexible Solutions

Armada-Vingida is in staat u bijna elke gewenste tijdelijke accommodatie te bieden voor elk doel en gebruik. Onze tijdelijke gebouwen zijn modulair, kunnen geisoleerd geleverd worden en als turnkey oplossing geboden worden, klaar voor gebruik. Onze kracht is onze snelheid waarmee wij onze accommodaties kunnen leveren, meestal al binnen enkele weken is uw bedrijf of organisatie weer actief nadat een ramp zich heeft voldaan.

Indien u extra tijdelijke bedrijfsruimte of een tijdelijke opslagaccommodatie wenst, kunnen wij u onze modulaire prefab hallen of semi-permanente commerciele gebouwen aanbieden welke ontworpen zijn tegen alle klimaatsomstandigheden. Armada-Vingida beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk van professionele partners wat inhoudt dat wij in staat zijn om snelle accommodatieoplossingen te bieden in bijna elk land. Toch zullen wij geen concessies maken ten opzichte van de stabiliteit en veiligheid van onze accommodaties, hoe hoog de nood ook is.

Totaaloplossingen

Naast het leveren van tijdelijke modulaire basisstructuren is Armada-Vingida in staat haar klanten hoge semi-permanente kwaliteitsgebouwen te leveren inclusief alle benodigde voorzieningen zoals water en sanitaire voorzieningen. Indien gewenst kunnen complete gemeubileerde gebouwen plaatsen inclusief verlichting, verwarming en airconditioning als optioneel pakket. Deze opties besparen onze klanten tijd en dus geld om bij verschillende leveranciers te informeren naar diverse producten en diensten.

Veiligheid

Veiligheid is een van onze hoogste prioriteiten en wij zullen dan ook nooit concessies maken ten opzichte van de veiligheid van onze gebouwen en structuren. Al onze structuren zijn gecertificeerd tot de hoogste veiligheidsnormen en internationale bouwnormen.

Wij werken uitsluitend met de beste beschikbare materialen en al onze zeilproducten zijn gefabriceerd van brandwerend zeildoek volgens DIN4102B1/M2 certificering.

Veel van onze semi-permanente gebouwen zijn competitief met verschillende permanente gebouwen en worden dan ook gebruikt als semi-permanente accommodatieoplossing.

Accommodatieoplossingen die wij kunnen bieden zijn: Voor meer informatie over onze mogelijke accommodatieoplossingen aangaande uw project, vult u dan ons aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen

Naast het fabriceren van nieuwe semi-permanente accommodaties kunnen wij u ook ons aanbod van gebruikte tijdelijke accommodaties aanbieden. Klik hier om onze marktplaats te bezoeken