View the english version of this site... Bekijk de nederlandse versie van deze website...
Producten:
Tijdelijke Accommodaties
Textielstructuren & Overkappingen
Luchthallen & Luchtstructuren
Tenten & Tentstructuren
Tijdelijke Opslaghallen & Hangars
Tijdelijke Agrarische Gebouwen
Tijdelijke Industriële Gebouwen
Tijdelijke Commerciële Gebouwen
Tijdelijke Sporthallen
Noodhuisvesting & Defensie
Milieutoepassingen
Tijdelijke Utiliteitsbouw
Tijdelijke Bouw
Staalbouw & Staalconstructies
Marktplaats

Ga naar www.zeilmaatwerk.nl...

Welkom op de website van Armada-Vingida.

Armada-Vingida levert diverse soorten Tijdelijke Accommodaties en accommodatieoplossingen voor elke situatie en gebruik, en is fabrikant en wereldwijde leverancier van diverse soorten Tijdelijke Bouw en tijdelijke gebouwen.

Indien u op zoek bent naar een Tijdelijke Sporthal, een Tijdelijke Industriehal, een Tijdelijke Opslaghal of een Tijdelijk Kantoorgebouw, tegen competitieve prijzen, dan is Armada-Vingida uw juiste partner.

Voor vragen of specifieke projectinformatie aangaande uw project, neemt u dan contact met ons op.

Naast diverse tijdelijke en semi-permanente gebouwen, fabriceren wij Bouwkundige Textielstructuren, Luchthallen, Zeilmaatwerk en diverse soorten Tenten. Onze hoogstaande kwalitatieve verplaatsbare gebouwen en structuren zijn een solide investering met een lange levensduur en houden een hoge marktwaarde na gebruik.

Indien u een snelle accommodatieoplossing wenst zoals een noodgebouw of tijdelijke bedrijfsruimte, klikt u dan hier.

Indien u een specifiek tijdelijk gebouw wenst voor langere of korte termijn, klikt u dan hier om enkele mogelijkheden door te nemen die wij u kunnen bieden.

Voor meer informatie over tentenverhuur en verhuur van onze evenementenaccommodaties, klikt u dan hier.

Voor onze staalbouwactiviteiten en staalconstructies, inclusief permanente turnkey bouwdiensten, bezoekt u dan onze speciale website: www.armada-its.com.
Copyright © 2008 Armada-Vingida Structures. Alle teksten, foto's, ontwerpen, en andere werken zijn de auteursrechtelijke werken van Armada-Vingida Structures. Alle rechten bevoorbehouden. Herdistributie of verveelvoudiging van alle materialen hiervan is ten strengste verboden. webmaster@armada-vingida.com.