Producten:
Tijdelijke Accommodaties
Textielstructuren & Overkappingen
Luchthallen & Luchtstructuren
Tenten & Tentstructuren
Tijdelijke Opslaghallen & Hangars
Tijdelijke Agrarische Gebouwen
Tijdelijke Industriële Gebouwen
Tijdelijke Commerciële Gebouwen
Tijdelijke Sporthallen
Noodhuisvesting & Defensie
Milieutoepassingen
Tijdelijke Utiliteitsbouw
Tijdelijke Bouw
Staalbouw & Staalconstructies
Marktplaats

Tijdelijke Sporthallen & Sportaccommodaties

Armada-Vingida is fabrikant en leverancier van modulaire en verplaatsbare sporthallen en is in staat u solide en flexibele semi-permanente sportaccommodaties te leveren in elke gewenste afmeting met breedtes tot 90m met vrije overspanning en ongelimiteerde lengte, en als turn-key project. Onze prefab hallen zijn modulair, snel installeerbaar en kunnen geisoleerd geleverd worden.

Onze tijdelijke sporthallen worden ontworpen volgens Nederlandse normen en voorschriften met betrekking tot sneeuwbelasting en windbelasting en zijn gecertificeerd volgens alle Nederlandse veiligheidsnormen.

Wij leveren zowel stalen prefab hallen, geisoleerde aluhallen en luchthallen als tijdelijke sportaccommodaties. Onze Luchthallen worden veelal gebruikt als tijdelijke tennishallen, indoor zwembaden en ijshallen, en onze Aluhallen worden tevens gebruikt als tijdelijke manegehallen voor paardensport en als tijdelijke ijsbanen voor winterevenementen.

Onze sportfaciliteiten kunnen worden geleverd met diverse opties zoals verwarming, isolatie, draaideuren en nooduitgangen, en indien gewenst kunnen wij onze hallen compleet met sportvloeren leveren.

Indien u uw tijdelijke sportaccommodatie voor een kortere termijn nodig heeft, kunnen wij u onze aluhallen aanbieden voor verhuur.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden aangaande uw tijdelijke sportaccommodatiebenodigdheden, vult u dan ons aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naast het fabriceren van nieuwe semi-permanente sporthallen kunnen wij u ook ons aanbod van gebruikte tijdelijke accommodaties aanbieden. Klik hier om onze marktplaats te bezoeken.Copyright © 2011 Armada-Vingida Structures. Alle teksten, foto's en andere werken zijn de auteursrechtelijke werken van Armada-Vingida Structures. Alle rechten bevoorbehouden. Herdistributie of verveelvoudiging van alle materialen hiervan is ten strengste verboden. webmaster@armada-vingida.com.