Producten:
Tijdelijke Accommodaties
Textielstructuren & Overkappingen
Luchthallen & Luchtstructuren
Tenten & Tentstructuren
Tijdelijke Opslaghallen & Hangars
Tijdelijke Agrarische Gebouwen
Tijdelijke Industriële Gebouwen
Tijdelijke Commerciële Gebouwen
Tijdelijke Sporthallen
Noodhuisvesting & Defensie
Milieutoepassingen
Tijdelijke Utiliteitsbouw
Tijdelijke Bouw
Staalbouw & Staalconstructies
Marktplaats

Milieutoepassingen & Milieu Overkappingen

Armada-Vingida levert tijdelijke accommodaties en overkappingen voor bodemsanering, saneringswerkzaamheden, ontsmettingswerkzaamheden en diverse tankoverkappingen voor olieopslag, chemische opslag en rioolopslag. Wij zijn in staat grote wateroppervlaktes te overkappen om bijvoorbeeld algengroei tegen te gaan, hallen te leveren voor asbest verwijdering en locaties te overkappen om besmette grondoppervlaktes uit te graven.

Wij zijn tevens leverancier van tijdelijke opslaghallen voor chemisch afval en gevaarlijke materialen. Onze hallen voldoen aan alle veiligheidsnormen om zowel de gezondheid en veiligheid te garanderen voor de locatiemedewerkers als wel voor het algemene publiek, en onze hallen beschikken over een gecontroleerd klimaat qua temperatuur, luchtvochtigheid en condensvorming.

Tijdelijke accommodaties die wij kunnen bieden als milieutoepassingen zijn onze Stalen Prefab Hallen en Alu Hallen. Tevens bieden wij specifiek Zeilmaatwerk als maatoverkappingen en overige maatwerken met betrekking tot afvalverwerking, recycling en milieutechniek.

Onze tijdelijke overkappingen zijn snel installeerbaar en zullen een verantwoorde investering blijken voor vele jaren.

Voor meer informatie over onze mogelijke milieutoepassingen aangaande uw project, vult u dan ons aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen

Naast het fabriceren van nieuwe semi-permanente accommodaties kunnen wij u ook ons aanbod van gebruikte tijdelijke accommodaties aanbieden. Klik hier om onze marktplaats te bezoeken.