Textielstructuren & Membraan Overkappingen
Algemene Informatie
Technische Informatie
Architectuur en Bouwkundig Ontwerp

Gespannen Structuren & Spankappen

Armada-Vingida is een fabrikant van specifieke architectonische gespannen membranen, spankappen en membraanstructuren.

Bouwkundige Textielstructuren zijn architectuur van een nieuwe generatie met de mogelijkheden om de traditionele architectonische oplossingen in te implementeren. Van gespannen membraanmaterialen wordt gezegd dat ze het vijfde bouwmateriaal zijn na metaal, steen, glas en beton. Voorbeelden van gespannen zeilstructuren zijn vindbaar over de gehele wereld en de populariteit van deze structuren is nog steeds groeiende.

Bouwkundige Textielstructuren worden vaak gebruikt als Kenmerken en mogelijkheden van Architectonische Membraanstructuren

Naast Architectonische Overkappingen produceert Armada-Vingida tevens industriele afdekkingen, tijdelijke overkappingen en specifiek Zeilmaatwerk zoals:

Voor meer informatie of om een aanvraag te verzenden, vult u dan ons aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Voor meer informatie over onze bouwkundige textielstructuren, bezoekt u dan www.vingida.com.
Copyright © 2011 Armada-Vingida Structures. Alle teksten, foto's en andere werken zijn de auteursrechtelijke werken van Armada-Vingida Structures. Alle rechten bevoorbehouden. Herdistributie of verveelvoudiging van alle materialen hiervan is ten strengste verboden. webmaster@armada-vingida.com.