Over ons

Armada-Vingida Structures is een gespecialiseerde producent, leverancier, ontwerper en fabrikant van diverse soorten tenten & zeilmaatwerk, tijdelijke overkappingen, tijdelijke gebouwen, textielstructuren en tijdelijke accommodaties inclusief (semi-) permanente staalbouwactiviteiten, met diverse productiefaciliteiten in Europa, o.a. in Nederland en Litouwen, en met vestigingen in het Midden-Oosten, Verenigde Staten, Groot-Brittannie en Australie.

Enkele voorbeelden van continenten en landen waar onze producten verkocht worden zijn:
Onze portfolio is zeer divers en onze klanten bestaan voornamelijk uit internationale overheden, (Forbes Global 2000) bedrijven, diverse MKB-ondernemingen, sportclubs (profesioneel & amateur), en globale humanitaire hulporganisaties.

Armada-Vingida is een samenvoeging van Armada Structures en Vingida Structures. Onze combinatie heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van tentproducties en het produceren van tijdelijke accommodaties en meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van tijdelijke bouw en fabricage van semi-permanente gebouwen. Armada-Vingida Structures is onderdeel van Armada-ITS Group.

Alle activiteiten van onze onderneming zijn gecertificeerd volgens Det Norske Veritas en EN ISO 9001:2000 kwaliteitseisen.

Ons succes komt voort uit het feit dat wij in staat zijn om onze klanten uitstekende service en kwaliteits- producten te kunnen leveren tegen redelijke prijzen. Daar wij in een concurrerende bedrijfstak opereren zijn wij in staat om flexibele oplossingen te bedenken om de stijgende kwaliteitseisen van onze klanten te kunnen blijven beantwoorden mede door in onze productiecapaciteiten te blijven investeren. Mede hierdoor zullen wij onze verplichtingen naar onze klanten , partners en personeel kunnen blijven voldoen door uitstekende kwaliteit en voorwaarden te blijven bieden.

Wij onderscheiden onszelf doordat wij hoogstaande kwaliteitsproducten aan kunnen bieden tegen een competitieve prijs.

Doel en missie

Ons doel is de meest succesvolle onderneming te zijn op het gebied van ontwerp en constructie van mobiele structuren middels kwaliteitsproducten te leveren op globale schaal. Om dit doel te bereiken zijn alle noodzakelijke elementen als ontwerp, productie en managementstructuur voldoende geimplementeerd in onze onderneming, en betekent dit dat wij onze producten zullen blijven doorontwikkelen en zullen blijven investeren in duurzame kwalitatieve producten. Eveneens betekent dit dat wij met diverse partnerbedrijven als ontwerp-, productie- en constructiebedrijven samenwerken om optimale kwaliteit te kunnen blijven bieden.

Kortom. Armada-Vingida zal ook uw solide en flexibele partner blijken in tijdelijke accommodaties!